Siste nytt

28. apr, 2020

 

Pga korona og fare for smitte arrangeres det ikke felles dugnad i sameiet i vår. Vi vil allikevel åpne redskapsboden ved nr 64, slik at de som ønsker å feie, rake, rydde i bed etc kan gjøre det.

7.mai fra kl. 17 til ca kl. 19 er styret til stede ved utstyrskjelleren for å låne ut utstyr, samt dele ut engangshansker og søppelposer for dere som vil ta dere en tur innenfor og utenfor gjerdet i sameiet å rydde søppel.

Er det noen sterke armer og ben i samme tidspunkt, så trenger vi antakelig hjelp til å tømme fellesrommene for søppel (møbler etc).

Det vil bli plassert ut feiekoster og raker i kjellere i hver oppgang. Ta godt vare på det og sett det på plass etter bruk.

Alt arbeid gjøres på eget ansvar og vi ber dere holde avstand til hverandre samt benytte engangshansker. Følg smittevernsreglene!

 

28. apr, 2020

Nå er det bare å brette opp ermene å gjøre seg klar for å kaste alt som er søppel. Alle som har noe i fellesrom som skal kastes gjør dette 6.-10.mai. Elektriske artikler og bildekk skal IKKE kastes i container.

22. mar, 2020

Styret ønsker å sende en hilsen til beboere i Skogstad boligsameie. Vi håper alle er friske og ved godt mot i en rar og uvirkelig tid vi er inne i nå.

Styret har laget et informasjonsskriv som vil bli delt ut i alle postkasser med det første. Der forteller vi kort om noe av det styret har jobbet med siden høsten 2019 og saker som vi som ønsker å få jobbet mer med. 

Har dere ønske om å komme i kontakt med styret, om så bare for en prat om generelle ting i sameiet, er dere velkomne til å ta kontakt. 

Se kontaktsiden her: Styret

 

8. jan, 2020

Vi har ikke fått nye parkeringskort for 2020 og benytter de gamle (2018/2019) inntil videre.

Beboere vil få beskjed når nye kort ligger klare.

Hilsen parkeringsutvalget ved Frode Englund

24. okt, 2019

31.oktober er det Halloween og det blir hyggelig samling for barn og voksne i Skogstua fra 18-20. Mer informasjon henger på utgangsdørene og som bilde her. Khadya (fra styret) er arrangementsansvarlig og vil være til stede hele kvelden.