Siste nytt

19. des, 2020

Mange har gamle og slitte vinduer, som er vanskelig å få igjen, som er delvis defekte og som ikke er tette. Dette medfører fare for at vinduene ramler ut når de åpnes og for utette vinduer som gir høyere strømregning.

Styret har fått et pristilbud på vinduer og dører av «Takst og vinduer»,  og vi vil legge dette i alle postkasser samt sende til eiere av leiligheter som ikke bor her.

Pristilbudet og bestillingsskjemaet finner dere også i sin helhet på nettsidene til sameiet:

http://www.skogstadboligsameie.com/437000906

Ditt bestillingsskjema leveres i postkassa til styremedlemmene Camilla Horten, nr 72 a,  eller Roar Hansen, nr 60. Eventuelt kan dere levere skjemaene på første beboermøte 19.januar kl. 18.00 (Skogstua nr 58)

Innleveringsfrist er 1.februar.

Eksempel på pris (med forbehold om variasjoner – les pristilbudet fra «Takst og vinduer» nøye:

Dobbeltvinduer med toppsving - vedlikeholdsfrie (stue, kjøkken, soverom) – kr 16.839,- inkl mva

30. nov, 2020
 
Ladestasjonene i Skogstad Boligsameie vil den 1. desember 2020 kl. 10:00 tilknyttes Charge365 betalingstjeneste. Les mer om dette, pris og parkeringsrutiner under fanen "Parkering og garasje".
 
Det er plassene 14 og 15 - utenfor vaskeriet - som er satt av til lading av el-biler.
 
Det vil bli oppdatert informasjon på nettsidene, samt plakater på ladeplassene. Pr 2/12-2020 må laderne være koblet til bilen for ikke å bli bøtelagt eller borttauet. 
 
 
 
29. nov, 2020

På reserverte p-plasser i sameiet er det ikke lenger behov for parkeringskort. Den som leier plassen er da ansvarlig for å følge opp feilparkeringer på sin egen plass. 

Styret har nå mottatt nye gjesteparkeringskort. Det vil bli satt opp informasjon på inngangsdørene når og hvor dere kan komme å hente disse. 

Vi minner om at beboere ikke kan stå parkert på gjesteparkeringsplassene.  Bøtlegging og evt. borttauing kan skje om det står feilparkerte biler på gjesteparkeringene (og uten gyldig kort) og inne på sameiet forøvrig.

Vi vil etter generalforsamlingen i 2021 ta en ny vurdering på om vi viderefører ordningen uten parkeringskort på egne parkeringsplasser.

Viser ellers til nettsiden om parkering.

14. okt, 2020

På beboertimen 13.oktober fikk styret besøk av to beboere, og det ble en trivelig og nyttig prat  Sakene som kom opp gjennom samtalene tok styret med seg videre til styremøtet samme kveld.

Vi ønsker beboerne velkommen til neste beboermøte, som er tirsdag 1.desember kl. 18.00. Det er en fin anledning til en uformell samtale med to av styremedlemmene om smått og stort i sameiet vårt.

27. aug, 2020

Tirsdag 15.september kl 17-19 ønsker vi alle beboere velkommen til dugnad. Det vil bli satt opp oppslag i hver oppgang ca 1 uke før dugnad, men forbered dere på rydding i blomsterbed, plukking av søppel, rydding i kjellere, klipping av trær og busker og litt småmaling. Enkel servering etter dugnad. Og er det noen som ønsker å bidra med noe ekstra eller har tips til andre oppgaver, er det fint om styret får tilbakemeldinger om det.

Vi sees!

PS Bildet er et minne fra en hyggelig vårdag i år.