Siste nytt

29. nov, 2020

På reserverte p-plasser i sameiet er det ikke lenger behov for parkeringskort. Den som leier plassen er da ansvarlig for å følge opp feilparkeringer på sin egen plass. 

Styret har nå mottatt nye gjesteparkeringskort. Det vil bli satt opp informasjon på inngangsdørene når og hvor dere kan komme å hente disse. 

Vi minner om at beboere ikke kan stå parkert på gjesteparkeringsplassene.  Bøtlegging og evt. borttauing kan skje om det står feilparkerte biler på gjesteparkeringene (og uten gyldig kort) og inne på sameiet forøvrig.

Vi vil etter generalforsamlingen i 2021 ta en ny vurdering på om vi viderefører ordningen uten parkeringskort på egne parkeringsplasser.

Viser ellers til nettsiden om parkering.

14. okt, 2020

På beboertimen 13.oktober fikk styret besøk av to beboere, og det ble en trivelig og nyttig prat  Sakene som kom opp gjennom samtalene tok styret med seg videre til styremøtet samme kveld.

Vi ønsker beboerne velkommen til neste beboermøte, som er tirsdag 1.desember kl. 18.00. Det er en fin anledning til en uformell samtale med to av styremedlemmene om smått og stort i sameiet vårt.

27. aug, 2020

Tirsdag 15.september kl 17-19 ønsker vi alle beboere velkommen til dugnad. Det vil bli satt opp oppslag i hver oppgang ca 1 uke før dugnad, men forbered dere på rydding i blomsterbed, plukking av søppel, rydding i kjellere, klipping av trær og busker og litt småmaling. Enkel servering etter dugnad. Og er det noen som ønsker å bidra med noe ekstra eller har tips til andre oppgaver, er det fint om styret får tilbakemeldinger om det.

Vi sees!

PS Bildet er et minne fra en hyggelig vårdag i år.

28. apr, 2020

 

Pga korona og fare for smitte arrangeres det ikke felles dugnad i sameiet i vår. Vi vil allikevel åpne redskapsboden ved nr 64, slik at de som ønsker å feie, rake, rydde i bed etc kan gjøre det.

7.mai fra kl. 17 til ca kl. 19 er styret til stede ved utstyrskjelleren for å låne ut utstyr, samt dele ut engangshansker og søppelposer for dere som vil ta dere en tur innenfor og utenfor gjerdet i sameiet å rydde søppel.

Er det noen sterke armer og ben i samme tidspunkt, så trenger vi antakelig hjelp til å tømme fellesrommene for søppel (møbler etc).

Det vil bli plassert ut feiekoster og raker i kjellere i hver oppgang. Ta godt vare på det og sett det på plass etter bruk.

Alt arbeid gjøres på eget ansvar og vi ber dere holde avstand til hverandre samt benytte engangshansker. Følg smittevernsreglene!

 

28. apr, 2020

Nå er det bare å brette opp ermene å gjøre seg klar for å kaste alt som er søppel. Alle som har noe i fellesrom som skal kastes gjør dette 6.-10.mai. Elektriske artikler og bildekk skal IKKE kastes i container.