Siste nytt

14. okt, 2020

På beboertimen 13.oktober fikk styret besøk av to beboere, og det ble en trivelig og nyttig prat  Sakene som kom opp gjennom samtalene tok styret med seg videre til styremøtet samme kveld.

Vi ønsker beboerne velkommen til neste beboermøte, som er tirsdag 1.desember kl. 18.00. Det er en fin anledning til en uformell samtale med to av styremedlemmene om smått og stort i sameiet vårt.

27. aug, 2020

Tirsdag 15.september kl 17-19 ønsker vi alle beboere velkommen til dugnad. Det vil bli satt opp oppslag i hver oppgang ca 1 uke før dugnad, men forbered dere på rydding i blomsterbed, plukking av søppel, rydding i kjellere, klipping av trær og busker og litt småmaling. Enkel servering etter dugnad. Og er det noen som ønsker å bidra med noe ekstra eller har tips til andre oppgaver, er det fint om styret får tilbakemeldinger om det.

Vi sees!

PS Bildet er et minne fra en hyggelig vårdag i år.

28. apr, 2020

 

Pga korona og fare for smitte arrangeres det ikke felles dugnad i sameiet i vår. Vi vil allikevel åpne redskapsboden ved nr 64, slik at de som ønsker å feie, rake, rydde i bed etc kan gjøre det.

7.mai fra kl. 17 til ca kl. 19 er styret til stede ved utstyrskjelleren for å låne ut utstyr, samt dele ut engangshansker og søppelposer for dere som vil ta dere en tur innenfor og utenfor gjerdet i sameiet å rydde søppel.

Er det noen sterke armer og ben i samme tidspunkt, så trenger vi antakelig hjelp til å tømme fellesrommene for søppel (møbler etc).

Det vil bli plassert ut feiekoster og raker i kjellere i hver oppgang. Ta godt vare på det og sett det på plass etter bruk.

Alt arbeid gjøres på eget ansvar og vi ber dere holde avstand til hverandre samt benytte engangshansker. Følg smittevernsreglene!

 

28. apr, 2020

Nå er det bare å brette opp ermene å gjøre seg klar for å kaste alt som er søppel. Alle som har noe i fellesrom som skal kastes gjør dette 6.-10.mai. Elektriske artikler og bildekk skal IKKE kastes i container.

22. mar, 2020

Styret ønsker å sende en hilsen til beboere i Skogstad boligsameie. Vi håper alle er friske og ved godt mot i en rar og uvirkelig tid vi er inne i nå.

Styret har laget et informasjonsskriv som vil bli delt ut i alle postkasser med det første. Der forteller vi kort om noe av det styret har jobbet med siden høsten 2019 og saker som vi som ønsker å få jobbet mer med. 

Har dere ønske om å komme i kontakt med styret, om så bare for en prat om generelle ting i sameiet, er dere velkomne til å ta kontakt. 

Se kontaktsiden her: Styret